Adományozási feltételek

BEVEZETÉS

 

A KUTYÁVAL EGY MOSOLYÉRT ALAPÍTVÁNY célja, hogy emberek életminőségét tudjuk javítani a számukra megfelelő segítséget nyújtani képes segítő kutyák képzésével.

Törekszik a segítő kutyák egyre magasabb színvonalú, meghatározott szabványok szerinti egységes kiképzésével, és a velük való szolgáltatásokra vonatkozó  irányelvek és etikai szabályok meghatározásával kapcsolatban a 2016/9- 27/2009. (XII. 3.) SZMM rendeletben foglaltakkal összhangban.

Csapatmunkát végzünk annak érdekében, hogy magas színvonalúan kiképzett segítő kutyák segítségével új lehetőségeket teremtsünk az általuk támogatott személyek számára.

Nonprofit, tagok által irányított és átlátható szervezet vagyunk.  Felelősséget vállalunk azért, hogy megfelelünk tagjaink elvárásainak és igyekszünk túlszárnyalni azokat. Kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatokban dolgozunk együtt, ahol mindenki elkötelezett a segítő kutyákkal partnerségben élő emberek jobb jövőjének megteremtése mellett.

Elkötelezettek vagyunk az innováció és a folyamatos tanulás iránt, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást, minőséget és etikus gyakorlatot érjük el.

A kutyák egészsége és jóléte figyelembe vételével végezzük tevékenységeinket. Elkötelezettek vagyunk olyan kiképzési módszerek, gondozás és bánásmód mellett, amelyek a partnerségen, megbecsülésen és tiszteleten alapulnak.

Minden személyt méltósággal kezelünk, függetlenül a faji, nemi, vallási, kulturális vagy képességbeli különbségektől.Tevékenységünket Magyarország területén 10 megyében végezzük, ezen kívül tevékenykedik önkéntesünk Szerbiában, Romániában is.

 

Az adományozási feltételek és az adományozás célja

Jelen Adományozási Feltételek tartalmazza az adományozáshoz kapcsolódó szabályokat, amely a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány (továbbiakban Alapítvány) weboldal: (www.kutyavalegymosolyert.hu) részére történő pénzadományozásra vonatkozik. A jelen Tájékoztató tartalmazza az Alapítvány és természetes vagy jogi személyek (továbbiakban Adományozó) közötti kapcsolatra vonatkozó szabályokat (Alapítvány és Adományozó a továbbiakban együttesen Felek).

Az adományozás célja, hogy az Adományok nyújtása biztosítsa az Alapítvány tartós  működését és a céljai megvalósításához hozzájáruljon. Az Adományokat az Alapítvány a céljainak a megvalósítására fordítja és az ezzel kapcsolatos működés fenntartásra. Az Alapítványt bármilyen összegű adománnyal lehet támogatni akár egy, akár több alkalommal.

Az adományozás módja lehet pénzbeli és tárgyadomány. A pénzbeli adományok nyújthatóak a weboldalon keresztül bankkártyás átutalás útján, illetve banki átutalással vagy bármilyen  egyéb módon, amiben a Felek megállapodnak, az alapítvány pénztárába történő befizetéssel.

 

www.kutyavalegymosolyert.hu  Weboldal üzemeltetője:

Név:                            Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány
Székhely:                    6000 Kecskemét, Petúr bán u 2/a

Nyilvántartási száma: Pk.60.156/2011

Képviselő:                   Dr. Lestárné Dr. Juharos Ágota

E-mail:                        kutyavalegymosolyert@gmail.com

 

Bankkártyával történő Pénzadománygyűjtés menete

Bankkártyával történő adományozás lehetősége a www.kutyavalegymosolyert.hu TÁMOGATÁS menüpont oldalról  érhető el.

Bankkártyás fizetés esetén az alábbi adatok megadása szükséges:

– Név (kötelező)

– E-mail cím (kötelező)

– Összeg (kötelező)

– Telefonszám (opcionális)

– Üzenet (opcionális)

 

Az online bankkártyás adományozás a Barion Payment Zrt.- rendszerén keresztül valósul meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A kereskedő a kártya utolsó 4 számjegyét, valamint a kártya típusát megkapja és tárolja az ügyfél számára, az ügyfélportál felületén történő azonosíthatóság céljából.

A Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.; nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: Cg. 01-10-048552; adószám: 25353192-2-43; közösségi adószám: HU25353192) 

Bankkártyás adományozás az adományozás kezdeményezése esetén az adatok megadását, az Adományozási Feltételek és  az Adatvédelmi tájékoztató elolvasását és a személyes adatok kezeléséhez történő hozzájárulást követően az Érintett átirányításra kerül a Barion Payment Zrt. fizetési rendszerrel kapcsolatos tájékoztató oldalra, majd a Barion fizetési felületére. Ezen az oldalon további adatok megadására lesz szükséges az adományozás teljesítése érdekében. A Barion által külön erre a célra kialakított felületen lehetőség van az ott előre megadott összegű Adomány nyújtására. A Barion rendszerén keresztül az adományozás díjmentes.

A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de a Barion ÁSZF-jének elfogadása szükséges.

A Barion rendszerben megadott bankkártya adatok az Alapítvány részére nem kerülnek  továbbításra, azokat kizárólag a Barion Payment Zrt. kezeli.

 

Bankkártyás adományozás esetén az Érintett által a Barion rendszeren megadott személyes adatokat a Barion kezeli a hatályos szabályzatának megfelelően. A Barion Payment Zrt.  adatvédelemi tájékoztatója és szolgáltatás használati feltételei a következő linken érhetőek el: https://www.barion.com/hu/files/barion-pixel-aszf.pdf  Az Alapítvány a Barion Payment Zrt.  által működtetett rendszeren megadott adatok kezeléséért nem vállal felelősséget.

 

Banki átutalással történő Pénzadomány küldésének menete

Az adományozás történhet banki átutalással, ebben az esetben az alábbi adatok szükségesek:

  • Számlatulajdonos neve: Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány
  • Számlaszám: 11732002-20401135-00000000
  • Közlemény: adomány

 

Csekken történő befizetés formájában történő Pénzadomány küldésének menete

Készpénz adomány esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:

E-mail: kutyavalegymosolyert@gmail.com

 

Tárgy adományozás menete

Tárgy adomány esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:

E-mail: kutyavalegymosolyert@gmail.com 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Az Adományozó az Adomány teljesítésével lemond az Adomány bármilyen jogcímen történő visszakövetelésének lehetőségéről.

Az Alapítvány a jelen Adományozási feltételeket bármikor módosíthatja. A módosítás nem   vonatkozik a már biztosított Adományokra, illetve azok felhasználására.

 

Kecskemét, 2022. 03. 14.

Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány