← vissza

Bizsu

Bizsu vagyok, 2017. 10. 01-én születtem a jelenlegi gazdám otthonával szemközti házban. Szüleim nagyszerű kutyák, apukám golden retriever mix, anyukám pedig labrador mix, sokszor indultunk velük felfedezőútra a testvéreimmel, mígnem egy nagyhangú néni megpróbált minket hazatessékelni. Nekem ő szimpatikus volt, úgyhogy kiültem az árokpartra és integettem neki, de mivel ennek nem volt túl nagy hatása (bár kétségkívül elmosolyodott), inkább én is felhúztam a nyúlcipőt és hazamentem.
Később persze kiderült, hogy integetésemnek varázsereje van, mert gazdi ekkor döntötte el, hogy már pedig az övé leszek. Eljött megnézni minket, azt mondta rám, hogy „Bizsu”, én pedig repültem hozzá, míg a többi testvérem inkább elszaladt.
Otthon is igyekeztem a kedvében járni, gyorsan beilleszkedtem a husky falkába, gyorsan megtanultam minden feladatot és trükköt, azt mondták, ittam magamba a tudást, de hát labrador vagyok, mégis mit vártak?! Pont ezért tökéletesen alkalmas voltam terápiás kutyának és minden vizsgámat nagyon fiatalon teljesítettem.
Még a vizsgára készülés időszakában kóstoltunk bele a dog dancing nevű elfoglaltságba, ami nagyon megtetszett, gazdinak meg az, hogy tehetségem van hozzá. Nem várt sikereket hozott ez nekünk, olyannyira, hogy már számtalan fellépésen vagyunk túl és kisebb módosítással még egy farsangi bálon is felléphettem a gyerekekkel táncolva.
A munka pedig még csak most kezdődik. Iorekkel pedig, aki egy különleges terápiás husky és a példaképem, nagyszerű párost alkotunk, gazdi imád velünk dolgozni.
Elérhetőségem a gazdinál: kisstne@kiss-comp.hu