← vissza

Mila

fekete kerettel

Mila élt : 2012-2015. Emlékét örökre megőrizzük.

 

 

 

2012-ben 4 hetesen találkoztam először gazdámmal, aki mindenféle teszteket csinált velem, persze ebből én semmit sem vettem észre, csak egy nagy játéknak tűnt. Először egy arany színű tesómat akarta választani, de én küzdöttem, el nem mozdultam mellőle, ahová ment, én követtem. Így hamar kialakult köztünk a kapcsolat.

8 hetesen hozott haza, és azóta mindenben segítjük egymást. Általánosan nagyon lassú és nyugodt kutyus vagyok, főleg gyerekek közelében érzem úgy, hogy a lassú és finom mozdulatokkal biztosan nem ártok nekik. Valószínűleg emiatt hord a gazdim olyan gyakran gyerekek közé, igazából én minden munkát élvezek, amit együtt csinálunk.

2013-ban terápiás kutya lettem, és azóta sok-sok gyermeknek, felnőttnek okoztam örömet jelenlétemmel, trükkjeimmel, segítségemmel intézményekben, rendezvényeken.

Amióta egy fiatal golden fiút is ugyanilyen munkára készít a gazdám, azóta azon vagyok, hogy a legjobbat nyújtsam, ha kell akkor kicsit pörgősebbre is veszem a figurát, hogy a gazdi tudja én is képes vagyok mindenre, amire kell.

Az elmúlt időszakban sok új trükköt tanultam, és szeretném az elkövetkezendő éveket a terápiás szakmában aktívan tölteni.

Elérhetőségem a gazdinál: teller.gina@gmail.com

mila4  CameraZOOM-20131216112211472  CameraZOOM-20131216112237888