← vissza

Zuzu

Frigyesi -ZuzuZuzu vagyok. Állítólag 2012-ben születtem, de ez egyáltalán nem biztos. Én csak arra emlékszem, hogy 2015. március 9.-én születtem újjá, amikor a Gazdim hazavitt a menhelyről. És mert nagyon kedves, barátságos kutya vagyok, úgy gondolta, hogy alkalmas leszek terápiás kutyának. Ezért,- és mert nagyon szeret,- sokat foglalkozik velem, és tanít mindenféle fontos dolgokat. Én pedig nagyon igyekszem, mert érzem, hogy ez fontos számára, és szeretem, amikor boldog.
A nagyon nagy Főnök,- akit Ágotának hívnak,- mindig ad gyakorolni való feladatokat. Most már nagyon sokat tudok, mert a Gazdim rengeteget foglalkozik velem. Volt valami vizsga is,- nem is értem Gazdi miért volt ideges,- ugyan azt kellett csinálni, mint amit máskor. Aztán ahelyett, hogy örült volna, mert ügyes voltam és mindent jól csináltam, egész este sírt. Ki érti a nőket?
Sokszor vagyunk aprónövésű kétlábúak között, őket is nagyon szeretem, bár borzasztó zajosak, és ettől elfáradok.
Most már igazi terápiás kutya vagyok, és büszke a Gazdimra, hogy kitartóan végig mentünk az úton. Szeretem, amikor rám kerül a hám, mert akkor tudom, hogy megyünk „dolgozni”.
Remélem, még sok-sok gyereknek tudunk örömet szerezni, és változatosabbá tenni a tanulást azzal, hogy ott vagyunk. Mi boldogan megyünk.

Elérhetőségem Frigyesi Tünde gazdinál:  tucsi1960@gmail.com

1.o25 2.o.03 2.o.13