← vissza

Kenny

Sziasztok Kenny vagyok. Krém színű, golden retriever. És bizton állíthatom, hogy a SZERENCSE FIA. Én egIMG_2098y lelkiismeretes tenyésztő és egy gondos anyakutya tervezett kiskutyájaként születtem.

A többi testvéremhez képest, kicsit elevenebb voltam. Egyszer megpróbáltam a kimászni a kennelből, és ekkor felszakadt a hátamon a bőr. Nagyon csúnya nagy seb lett a vállamon, és nem kellettem senkinek. Így én maradtam utoljára, ami egy kicsit rossz volt, de rengeteget törődött velem a mamám.
Egy hétfői nap aztán megfürdettek, és a tenyésztőm izgatottan várakozott. Csöngettek.
Bejött egy néni, aki lehajolt, megsimogatott, összebújtunk, és sírva mondta, hogy “Te vagy az én kiskutyám!” Nem értettem, hogy miért sír, ha örül, hogy én vagyok a kiskutyája, csak később tudtam meg, hogy nemrég halt meg az öreg kutyája.
Autóba tett, és izgatottan indultunk HAZA. Nagyon tetszett az új otthonom, a szobákból “baba ráccsal” ki voltam csukva, így csak azokat a dolgokat rághattam, amikre engedélyt kaptam. Szinte hibátlan kiskutya voltam, csak a kutyasuliba nem szerettem járni, egyszer még szimuláltam is, hogy ne kelljen mennem. A gazdiék kerestek egy másik kutyasulit, így kerültem a Népszigetre, ahol megváltozott az életem, okos vizsgázott kutya lett belőlem.
Aztán irány Kecskemét, a KUTYÁVAL EGY MOSOLYÉRT ALAPÍTVÁNY felkészítő programja, ahol rengeteg új barátot találtam.
Azóta együtt dolgozunk, én vagyok a “játék összeszedős kutya”. Sziasztok, remélem eljöttök a bemutatóra megnézni!
Elérhetőségem a gazdinál: tofalvitekla@gmail.com

Kenny 5

foto5

Kutyaterapia 002